elvagt-icon ER UHELDET UDE? Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58

 

house-icon Åsen 1, 4330 Hvalsø

Menu
 

Antenne anlæg

Installation af parabol og antenne anlæg

Når det drejer sig om installation af antenne anlæg og parabol er vi eksperter. Vores medarbejdere står for en hurtig og sikker opsætning og vi tilbyder installationseftersyn i henhold til ELFO standarder for forsikringsrabat. Hos JK EL har vores mangeårige virke indenfor alle grene af elektrikerfaget, givet os en ekspertise og en erfaring, der gør det muligt for os, at løse hvert et problem, som vores kunder oplever.

Vi har både butik og værksted og vores 10 medarbejdere står for den daglige drift i vores veludstyrede lager og salgslokale. I 40 år har vores firma set det, som en sund udfordring, at følge med tiden og konstant være opdateret og på forkant med de udviklinger, der hele tiden sker indefor industrien. Vores hovedkvarter ligger i Hvalsø, ved Roskilde og Lejre, men vores service dækker hele landet og vi lover selvfølgelig konkurrencedygtige priser.

Kontakt os endelig for et uforpligtet tilbud - klik her

Autoriseret elinstallatør

Vi tilbyder fuld servicering af antenne anlæg, paraboler og alle elartikler. Vores elvagt står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis uheldet skulle være ude.

Kan vi ikke udbedre eventuelle fejl med det samme, vil vi typisk afhjælpe problemet midlertidigt og derefter vende tilbage ved førstkommende normale arbejdsdag.

 

Døgnvagt

Er uheldet ude?

Vi svarer 24 timer i døgnet alle ugens dage. Ring på tlf.

46 40 85 58

logo