elvagt-icon ER UHELDET UDE? Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58

 

house-icon Åsen 1, 4330 Hvalsø

Menu
 

Netværk løsninger

Stor erfaring med elektronik og netværk

Gælder det besvær med, at skabe ordentlig forbindelse til jeres EDB netværk? – Vores medarbejdere besidder alle evnerne til, at løse alle dine elektronikproblemer. Med stor ekspertise og erfaring indenfor elektrikerfaget, går vi til opgaven med stor ekspertise og faglige kompetence i bagagen. Ved installation af parabol og antenne anlæg kan vi også hjælpe dig professionelt.

Vi varetager mange forskellige områder: Fra styring af installation/IHC programmering til salg, reparation og vedligeholdelse af hårde hvidevarer. Vi følger med tiden og holder os konstant på forkant med de udviklinger der forekommer indenfor vores industri.

 

Kig ind i vores butik i Roskilde og Lejre

I vores butik finder du altid spændende tilbud og vi kan skaffe alle varer fra vores store varelager fra dag til dag. Vi fører hårde hvidevarer, men du finder også special produkter som artikler til bl.a. lyskilder, støvsugerposer og en "gør-det-selv"-afdeling.

Vores store netværk af årelange samarbejdspartnere og tilfredse kunder gør, at vi står i en stærk position i et konkurrencepræget marked, hvor kvalitet og loyalitet er alfa omega. Du er velkommen til, at kontakte os, for at få videre information om hvad vi kan tilbyde dig.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om - klik her

Døgnvagt

Er uheldet ude?

Vi svarer 24 timer i døgnet alle ugens dage. Ring på tlf.

46 40 85 58

logo