elvagt-icon ER UHELDET UDE? Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58

 

house-icon Åsen 1, 4330 Hvalsø

Menu
 

Nyheder

butikken-lille

Nyt Certifikat

JK-EL er blevet kontrolleret af Cerifidan som et led i sikkerhedsstyrelsens kontrolordninger med el installations virksomheder der udøver autorisationskrævende arbejder.

Kontrol ordningen er kundernes sikker for, at virksomheden lever op til gældende love og bestemmelser på området, og drager omsorg for kvaliteten af udførte arbejder. Dette sikre kunden og knudens installationer, da vi altid efter endt arbejde kontrolmåler installationen Iflg. Beskrevet standarder EAFIS ”Eftersyn og Afprøvning Før Idrift Sætning.

Uddrag af JK-EL KLS håndbog kan ses her på siden samt link til sikkerhedsstyrelsens hjemmeside hvor du kan læse mere om ordningen.

Link til sikkerhedsstyrelsen

Uddrag af JK-EL KLS håndbog

   

nyhedsbillede

JK-EL Flytter men bliver i Hvalsø

JK-EL flytter adresse, men alt er ved det ”gamle”.

Efter 44 års virke fra hovedgaden, dels i nr. 9 fra 1972 og efter følgende i nr. 11 fra 1992, er det blevet tid til at flytte til større og mere pasende lokaler i Hvalsøs erhvervsområde. Virksomheden er med tiden vokset fra 5 ansatte, til i dag hvor vi er 14 ansatte og dermed også vokset ud af rammerne i vores nuværende lokaler på hovedgaden 11.

Vi har i en årrække haft delt driften i en administrativ del der ligger på hovedgaden 11 i Hvalsø og et lager i en koldhal, pga. pladsmangel til blandt andet byggestrøm og større materiale opbevaring.
Alt dette samles nu på en adresse på Åsen 1, 4330 Hvalsø til glæde for alle vores medarbejdere hvor vi nu for samlet alle vores aktiviteter på samme adresse.Vi vil stadigvæk være at finde i Hvalsø, men blot på ny adresse. Alt er ved det gamle som man siger, dog med den undtagelse at butikken med adgang fra hovedgaden som man kender den i dag lukker pr 04-02-2016. Vi vil stadig lever service i samme omfang som tidligere, dog fra den nye adresse. Det være sig levering af hvidevarer, reservedele, lamper, støvsugerposer samt el komponenter, alle vores kontakt informationer på virksomhed og medarbejdere er de samme. Vi håber i vil tage turen med os til de nye lokaler, der vil blive indviet ved en senere lejlighed.

Med venlig hilsen og på gensyn.

JK-ELHenrik Klausen

Aut. El installatør


Indvielse af nye lokaler.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores forretningsforbindelser, leverandøre samt familie og venner af huset, der havde lagt vejen forbi ved indvielsen af de nye lokaler på Åsen 1.

Det var en forrygende dag hvor den røde løber var lagt uf og der blev grillet og serveret vin, øl o sodavand. Samtidigt fik venner af huset en kærkommen lejlighed til at hilse på gl. venner man ikke havde set i årevis. En rigtig hyggelig dag, som vi vil huske længe og sige Jer alle tak for. En stor tak til personalet som har været en turbulent tid igennem med flytning og nye arbejdsbetingelser.

Tak for tålmodigheden.

Med venlig hilsen Søren og Henrik

 

Overtagelsen

View the embedded image gallery online at:
http://www.jk-el.dk/nyheder#sigProId71c6d067bb

Ombygningen

View the embedded image gallery online at:
http://www.jk-el.dk/nyheder#sigProIdb61d5c4fd0

Færdig

View the embedded image gallery online at:
http://www.jk-el.dk/nyheder#sigProId22917fe842

   
bil-lille

Ny arbejdsdreng

JK-EL har godt gang i hjulene og med de fine nye lokaler samt fantastisk udenomsplads, har vi brug for en ung ”knægt” der kan varetage almindelig vedligeholdelse og oprydning. Derfor har JK-EL pr. 1 Maj ansat en arbejdsdreng der kommer et par gange om ugen for at hjælpe til. Vi siger velkommen til Emil.

   
   

hjertelogo

"Vi støtter kunsten at redde liv"

JK-EL sponsorer installation af ny hjertestarter i Super Brugsen Hvalsø

 

Kunden i centrum

Vi har mange års arfaring med alle former for elløsninger og hos os sætter vi en ære i at varetage kundens interesser - såvel økonomisk, som i udførsel.

Kundens sikkerhed er altid første prioritet og vi arbejder med høj etik og moral for faget i vores opgaver.

Service, kvalitet, kompetencer og loyalitet er nøgleordene hos JK-EL ApS.

Døgnvagt

Er uheldet ude?

Vi svarer 24 timer i døgnet alle ugens dage. Ring på tlf.

46 40 85 58