elvagt-icon ER UHELDET UDE? Ring 24 timer i døgnet på tlf. 46 40 85 58

 

house-icon Åsen 1, 4330 Hvalsø

Menu
 

Værksted

Hos JK-EL er ingen opgaver for store eller for små

Vi har igennem de sidste snart 40 år serviceret, i stadig større udvikling, alle former for opgaver i nærområdet. Vi dækker alle opgaver fra private og boligselskaber til kommunale anlæg samt virksomheder, enten ved anlægsudvidelser eller som fast vedligeholdelse af deres produktionsanlæg.

Fællesnævner for alle typer opgaver er en forretningsplan fokuseret på høj service og kompetencer med kunden i centrum. Vi sætter en ære i, at varetage kundens interesser, både økonomisk men i særdeleshed også i udførsel. Alle opgaver udføres med kundens sikkerhed som første prioritet samt høj etik og moral for faget.

Alle opgaver store som små, afsluttes med kontrolmålinger der verificerer korrekte og betryggende installationer for kunden.

Vi drager omsorg for "Eftersyn og afprøvning før idriftsætning", der er en del af dansk lovgivning, og en naturlig del af arbejdet for os. Det betyder at ikke alene drager vi omsorg for den del af installation vi har udført er i orden, men også at beskyttelse imod indirekte berøring (HPFI) og dermed kundens sikkerhed, er i orden inden vi forlader en installation.

Se kataloger fra Lauritz Knudsen her

Inspiration til hjemmet

View the embedded image gallery online at:
http://www.jk-el.dk/vaerkstedet#sigProIda0e665de37

Kunden i centrum

Vi har mange års arfaring med alle former for elløsninger og hos os sætter vi en ære i at varetage kundens interesser - såvel økonomisk, som i udførsel.

Kundens sikkerhed er altid første prioritet og vi arbejder med høj etik og moral for faget i vores opgaver.

Service, kvalitet, kompetencer og loyalitet er nøgleordene hos JK-EL ApS.

Døgnvagt

Er uheldet ude?

Vi svarer 24 timer i døgnet alle ugens dage. Ring på tlf.

46 40 85 58

logo
maanedens-tilbudsavis